JoVE BALLET FIGUERES

El Jove Ballet Figueres (JBF) © és una associació sense ànim de lucre inscrita al Registre d’Entitats de Catalunya, amb seu a Figueres, i que pretén oferir una formació d’alt nivell a totes aquelles ballarines (i ballarins) que destaquen per les seves condicions amb l’objectiu d’apropar-los al món professional de la dansa.

El nostre bagatge

El 2015, després de molt d’esforç i amb molta humiltat vam presentar la peça Dalírium -en honor a l’insígnia figuerenc Salvador Dalí – al Dance World Cup Spain. Els resultats van ser bons, fins al punt que vam aconseguir un lloc a la final mundial que es celebrava a Bucarest, Romania.

Després d’aquella primera experiència i vist el potencial artístic de les nostres propostes, vam fundar la companyia del Jove Ballet Figueres amb un nou pla de formació diferenciat del projecte de l’Escola de Dansa que obria les portes a joves d’arreu de la província. Des d’aquell moment hem participat, ininterrompudament, en concursos i competicions d’alt nivell, tant arreu del país com repartits per tota la geografia europea.

8 anys de trajectòria, 240 ballarins formats

Objectius